Visiolink Oy – muovikorttien ammattilainen
Laita viestiä

myynti@visiolink.fi

Soita

+358 50 5620 850

Slide
Magicad E+
Slide
Slide
Magicad E+

previous arrow
next arrow
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow


PDF-esitteitä:

  • Magicard E+ Esite
  • Magicard tulostimet


Magicard E+

Magicard E+ – Huippuluokan korttitulostusratkaisu tapahtumajärjestäjille

  • 300 dpi sublimaatiotulostus, väri, monocrome tai uudelleen kirjoittava
  • Tapahtumapassit voidaan tulostaa jopa 140 mm pituisina.
  • Kolmen vuoden takuu

Magicard E+ kesätarjous

1395,00 €


Magicard E+ Event Card Printer on erinomainen tapahtumakorttitulostin tapahtumien järjestäjille ja tapahtumatuotannon ammattilaisille. Tapahtumapassit voidaan tulostaa jopa 140 mm pituisina. E+:n avulla painetut kortit ja tapahtumapassit eivät vain paranna ulkonäköä visuaalisesti, mutta ovat myös kaksi kertaa kestävämpiä monipäiväisissä tapahtumissa. Lisäksi ne poistavat helposti paperisten passien tuomat päänvaivat ja turvallisuusriskit.

Tulosta tavallisen luottokortin kokoisiin kortteihin tai enintään 140 mm pitkiin kortteihin. Nopea, luotettava ja helppokäyttöinen, tämä tulostin tarjoaa joustavan tulostusvaihtoehdon.

Hyödynnä ainutlaatuista joustavuutta tämän tulostimen ominaisuuksilla. Voit tulostaa sujuvasti jopa 110 mm pitkiä kortteja täysvärisinä käyttämällä kaksipuolista tulostusta. Lisäksi tulostimeen mahtuu jopa 140 mm pitkiä esipainettuja kortteja, joihin voidaan tulostaa helposti CR80-kokoisen (86 x 54 mm) alueen täysvärisinä yhdellä kertaa tai jopa 109 x 54 mm alueen kaksoistulostuksena. Mustavalkotilassa tulostimella voidaan tulostaa 140 x 54 mm kortti koko pituudeltaan.

Erikoispitkät tapahtumakortit tarjoavat runsaasti tilaa brändäykselle ja personoiduille ominaisuuksille, jotka jättävät osallistujiin pysyvän vaikutuksen. Magicard E+ auttaa lisäämään osallistujien sitoutumista lisäämällä logoja, kuvia ja QR-koodeja kortteihin, jotka on suunniteltu parantamaan tapahtuman kokonaiskokemusta.

Säästä aikaa ja lisää tehokkuutta nopeilla on-demand-tulostusnopeuksilla. Magicard E+ pystyy tuottamaan nelivärikortin vain 23 sekunnissa, kun taas yksivärinen kortti (valkoinen ja musta teksti) valmistuu vain kuudessa sekunnissa.

Koe vertaansa vailla oleva tulostuslaatu jokaisella tulosteella Magicard E+ -tulostimella. Laajan värispektrin ansiosta jokainen tuloste tarjoaa eloisat värit ja korkearesoluutioiset kuvat, jotka esittelevät tarkasti yrityksen logot ja brändit, luoden korkealaatuisen vaikutelman yrityksestä.

Magicardin ainutlaatuisen Holokote-suojausteknologian ansiosta jokaisessa painetussa kortissa näkyy vesileima, joka lisätään kortin pintaan tulostusprosessin aikana. Tämä ominaisuus auttaa estämään luvatonta pääsyä tapahtumiin ja lisää ylimääräisen suojakerroksen ilman lisäkustannuksia.

Magicard E+ tulostimella on 3 vuoden takuu.