You need to upgrade your Flash Player To view this content you'll need to upgrade your flash player. Download flash player now
Turvamerkinnät
 

 

 

Suojaa omaisuutesi - merkitse se!

Turvamerkintä on helppo, nopea ja tehokas tapa ennaltaehkäistä laitevarkauksia. Kynnys varastaa merkittyä omaisuutta on korkeampi, koska sen jälleenmyynti on hankalaa. Turvamerkityn omaisuuden takaisinsaaminen mahdollisen varkauden tai katoamisen jälkeen on paljon todennäköisempää kuin merkitsemättömän.

Merkinnän taso tarpeen mukaan

Turvamerkintälaatat ja -tarrat on varustettu yksilöllisillä turvamerkintänumeroilla, jotka voidaan tallentaa turvalliseen ja suojattuun Safereg turvamerkinärekisteriin. Standardoitujen Safereg turvamerkintälaattojen ja tarrojen lisäksi on saatavilla kustomoidut turvamerkintätuotteet, jotka voidaan personoida asiakkaan toivomusten mukaiseksi sekä näkyvän tiedon, että tatuoituvien tunnistetietojen osalta.

30 sekunnissa pysyvä turvamerkintä

Turvamerkintälaatan kiinnittäminen aktivointikemikaalin avulla on helppoa ja nopeaa. Turvamerkintälaatan irroittaminen on vaikeaa ja vaikka laatta saataisiinkin irti laitteesta, jää laitteen pintaan tatuoituvat tunnistetiedot.

Turvamerkinnän edut:

  • pysyvä ja näkyvä suojaustapa
  • ainoa suojausmenetelmä, joka näkyvästi seuraa laitteen mukana
  • mahdollistaa tehokkaan laitehallintajärjestelmän luomisen
  • varoittaa ja ennaltaehkäisee laitevarkauksia

Mitä kannattaa merkitä:

  • kannettavat tietokoneet, keskusyksiköt, TFT-näytöt, tulostimet, faxit, kopiokoneet
  • videotykit, televisiot, av-laitteet, mittalaitteet, digiboxit, adsl-boxit
  • PDA-laitteet, matkapuhelimet, digitaalikamerat jne.

Poliisi ja vakuutusyhtiöt suosittelevat omaisuuden turvamerkintää.

 

 

 

Sivukartta