You need to upgrade your Flash Player To view this content you'll need to upgrade your flash player. Download flash player now
Salaustuotteet
 

 

 Impact rautakryptatut ulkoiset kovalevyt luottamuksellisen tiedon tallentamiseen ja siirtämiseen

IMPACT 2,5 ULKOINEN KOVALEVY

IMPACT 2,5”-kotelot on suunniteltu paljon tietoturvaa vaativia sovelluksia varten ja vaativien, liikkuvien ammattilaisten tarpeisiin. Koteloissa käytetään yhtenäistä, monikerroksista laitesuojamuotoilua ehkäisemään kiintolevyaseman mahdollista vahingoittumista ja siihen liittyvää tietojen menetystä. IMPACT-koteloilla on erinomainen hinta/laatusuhde koostuen seuraavista ominaisuuksista:

Liikuteltavuus
Mitoiltaan 9,5 mm, 2,5” -kokoiseen kiintolevyasemaan yhteensopivana, kämmenen kokoinen, liikuteltava IMPACT-kotelo tekee tietojesi kanssa matkustamisesta vaivatonta. Kun käytetään järjestelmiä, joissa on riittävä jännite, virta otetaan väylän kautta. IMPACT 2,5” -kiintolevykotelo mahdollistaa näin liikkuvien ammattilaisten vielä suuremman liikkuvuuden.

Luotettavuus
IMPACT ymmärtää, että tieto on kallisarvoista ja että kiintolevyaseman suojaaminen on avain luotettavuuteen. Itsestään säätyvät nostosilmukkaruuvit pitävät kiintolevyasemaa vakaasti yhdessä täyspitkän siltakortin kanssa. Samalla estetään kiintolevyaseman vaurioittaminen liian tiukalla kiristämisellä. Kestävä alumiinikotelo suojaa haihduttamalla lämpöä ja muodostamalla suojaavan kuoren kiintolevyaseman ympärille.

Iskunsuojaus
Siltakortin ja rungon välillä olevat, iskuilta suojaavat vaimennuspalat antavat lisäsuojaa kiintolevyaseman pudotuksia, kolhaisuja ja muita vahinkoja vastaan. Kiintolevyaseman ja kotelon profiilin asettelu muodostavat iskuilta suojaavan kammion pehmentämään iskuja, suojaten näin mahdollisilta iskujen aiheuttamilta vaurioilta. Lisätty suojaus varmistaa luotettavan, vakaan toiminnan ja esteettömän pääsyn arvokkaisiin tietoihin.

Käytettävyys
IMPACT-kotelot tarjoavat lyömätöntä käytettävyyttä poistamalla kokoonpanoon ja kiintolevyaseman asentamiseen liittyviä päänsärkyjä ohjauskiskojen ja korkeaprofiilisen IDE-liitännän avulla. Koteloon sopii käytännöllisesti katsoen mikä tahansa valmis-kiintolevyasema kooltaan 2,5”. Pinottavina ja seisovina IMPACT-kotelot toimivat hyvin vaakatasoon asetettuina tai pystyssä seisoen. Kotelon mukana tulevan alustan avulla kotelon saa tuettua pystyasentoon, jolloin kotelo mahtuu pieneen tilaan ja paljon arvokasta pöytätilaa jää vapaaksi. Paljon tallennustilaa tarvitseville käyttäjille IMPACT-kotelon ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa useiden koteloiden turvallisen pinoamisen päällekkäin.

Turvallisuus
Vääriin käsiin joutuneina tai varastettuina tiedot voivat tuhota yrityksen talouden ja olla tuhoisia mahdollisesti myös henkilötasolla. Tämän vuoksi IMPACT-koteloratkaisuja on saatavissa myös salattuina versioina. Erinomaisesti pankkitoimintaan, lainopilliseen, oikeudelliseen/rikosoikeudelliseen toimintaan sekä lääke- ja puolustusteollisuuteen soveltuvina, yritysten käyttöön kuten myös yksityisyyttä kaipaaville henkilöille sopivina, IMPACT kryptatut kotelot tarjoavat fyysistä, laitteistopohjaista turvaa yhdistettynä yhteen vahvimmista tällä hetkellä saatavilla olevista salauksista.

IMPACT kryptatuissa koteloissa hyödynnetään Enova X-WALL® ASIC-turvausta. Kyseessä on fyysinen siru, joka sieppaa, tulkitsee, kääntää ja välittää IDE-komentoja ja tietoja varmistaen koko kiintolevyaseman käynnistyssektori, temp-tiedostot, swap-tiedostot ja käyttöjärjestelmä mukaan luettuina. Siru käyttää yhdysvaltalaisen Kansallisen standardien ja teknologian instituutin (NIST, National Institute of Standards and Technology) sertifioimia DES (tietojen salausstandardi) 40-bittistä/64-bittistä ja TDES (kolminkertainen DES) 128-bittistä/192-bittistä avaimen vahvuutta.

IMPACT-kotelossa käytettävä kiintolevyasema tulee ennen ensimmäistä käyttökertaa jakaa ja formatoida Secure Token -poletin avulla. Kun tämä on suoritettu, koko kiintolevyaseman käyttö on liitetty saman ainutlaatuisen Security Token -poletin yhteyteen. Sen jälkeen vain Secure Token -poletti, jossa on täysin sama ”salainen avain”, voi todentaa käyttäjän käynnistyksen yhteydessä.

Käynnistyksen yhteydessä salainen avain lähetetään suojattuun haihtuvaan muistiin, jossa avainta myös säilytetään X-WALL® -mikrosirun sisällä. Tämä tarkoittaa, että salaista avainta ei voi imeä sirulta, ja avainta ei koskaan säilytetä missään muualla koneessa. Suojattua kiintolevyasemaa ei voi käynnistää tai siihen ei voi jälkikäteen päästä käsiksi ilman Secure Token -polettiin tallennettua salaista avainta.

IMPACT Secure Token -poletti, jolla on sama muoto kuin FireWire 400 -liittimellä, on varustettu hienovaraisella, virheiltä suojaavalla moduulilla, joka estää liittämästä polettia vahingossa FireWire-porttiin. IMPACT Secure Token -poletin voi hyväksyä vain asianmukainen Secure Token -portti. Poletti estää vahingoittamasta FireWire-porttia, jos Secure Token -poletti vahingossa yritettäisiin liittää siihen.

Tilausnumero:

EU-2502 USB 2.0
EA-2502 USB 2.0/1394a
EB-2502 USB 2.0/1394bValmistuttaja: Visiolink Ltd.


 

 

Sivukartta