You need to upgrade your Flash Player To view this content you'll need to upgrade your flash player. Download flash player now
Safereg turvamerkintärekisteri
 

 

 
Safereg turvamerkintärekisteri

Safereg.com on laitehallintajärjestelmä, joka toimii myös turvamerkintärekisterinä. Järjestelmää käytetään sovellusvuokrausperiaatteella (ASP), jossa laitetietokanta sijaitsee nopealla tiedonsiirtoyhteydellä internet-verkkoon kytketyllä varmennetulla palvelimella. Järjestelmä antaa mahdollisuuden tallentaa, hakea ja muokata laitetietoja mistä tahansa yrityksen/yhteisön internettiin kytketystä työasemasta.

Järjestelmä koostuu yksilöllisellä turvamerkintänumerolla varustetuista turvamerkintätarroista sekä uuteen teknologiaan perustuvasta, internetin kautta SSL-salatulla yhteydellä ylläpidettävästä tietokannasta. Merkityt laitteet tallennetaan tietokantaan, jota jokainen valtuutettu käyttäjä voi hallinnoida internettiin kytketyltä tietokoneelta. Järjestelmä tarjoaa monipuoliset hakumahdollisuudet ja tietokannan siirtomahdollisuuden yrityksen tai yhteisön omiin tietojärjestelmiin.

Varkauden sattuessa tietokantaan voidaan helposti ja nopeasti muuttaa laitteen tila varastetuksi. Tällöin poliisi, tulli tai kuka tahansa laitteen sarjanumerolla tai turvamerkintänumerolla tietokannasta internet-selaimella haun tekevä henkilö saa tiedon, jos laite on varastettu.

 

 

Sivukartta