Visiolink Oy – muovikorttien ammattilainen
Laita viestiä

myynti@visiolink.fi

Soita

+358 50 5620 850

Mobiilitilausjärjestelmä


Haluatteko ulkoistaa henkilökorttien tuotannon helposti ja nopeasti.

Visiolink Oy:n tarjoaman mobiilitilausjärjestelmän avulla se onnistuu vaivattomasti.

Järjestelmän toiminta on seuraavanlainen.

Vaihe 1. Luomme yrityksenne tai yhteisönne henkilökortille ensin ulkoasun toiveidenne mukaisesti tai jos ulkoasu on valmiina, niin jatkamme siitä.

työmaakortit, henkilökortit

Vaihe 2. Kun korttiin tulevat tiedot on päätetty ja ulkoasu hyväksytty luomme yrityskohtaisen korttitietokannan palveluumme.

mobiilitilausjärjestelmämme tietokanta

Vaihe 3. Asiakas määrittelee palveluun korttitilaajat toimipisteittäin. Korttitilaajille luodaan toimipistekohtainen tietokanta, toimitus- ja laskutusosoite ja hänelle lähetetään kirjautumiskoodi sekä seikkaperäiset käyttöohjeet. Tarvittaessa koodia voidaan jakaa saman toimipisteen sisällä myös muille tilaajille, mutta toimitukset tulevat järjestelmään määritellyn henkilön nimellä.

mobiilitilausjärjestelmään kirjautuminen

Vaihe 4. Korttitilaaja(t) ottaa mobiililaitteellaan kuvat toimipisteensä henkilöistä ja täyttää sovellukseen muut tarvittavat tiedot ja lähettää tilauksen salatusti pilveen.

henkilökortin tilaaminen

Vaihe 5. Lataamme asiakkaan datan salatusti pilvipalvelusta sovitusti, esim. heti tehtyjen tilausten jälkeen päivittäin, viikoittain, sopimuksen mukaan

pilvipalvelu id-korteille

Vaihe 6. Poistamme kuvista taustat ja rajaamme ne, painamme kortit ja lisäämme korttiin tarvittavat toimenpiteet, esim. RFID, reijitys, kortinpidike, kaulanauha (painettu tai ilman) kiinnitysklipsi, yoyo yms.

ID-korttien kuvan rajaus

Vaihe 7. Lähetämme kortit asiakkaan toimipisteisiin.

Liity satojen tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja kysy lisätietoa tai pyydä tarjous 050 5620 850, myynti@visiolink.fi tai lähetä tarjouspyyntö sitoumuksetta täältä.