Visiolink Oy – Kuvalliset henkilökortit – ID-kortit – RFID-kortit –
Laita viestiä

myynti@visiolink.fi

Soita

+358 3 2135 299

3652-3001
magicard_riopro360_base
printer_rio_pro_360_927x1024_ml

previous arrow
next arrow
3652-3001
magicard_riopro360_base
printer_rio_pro_360_927x1024_ml
previous arrow
next arrow


PDF-esitteitä:

  • Magicard Rio Pro 360 Esite - Visiolink Oy - Magicard Master Dealer
  • Magicard tulostinperhe - Visiolink Oy - Magicard Master Dealer
  • Magicard takuu - Visiolink Oy - Magicard Master Dealer


Magicard Rio Pro 360

Rio Pro 360 on ensimmäinen henkilökorttitulostin, joka on varustettu Linux-pohjaisella käyttöjärjestelmämodulilla Lynxillä. Lynx varmistaa saumattoman tietoliikenneyhteyden, korkealaatuisen nopean tulostuksen ja turvallisen datan prosessoinnin.

  • 300 dpi sublimaatiotulostus, väri, monocrome tai uudelleen kirjoittava
  • Markkinoiden nopein henkilökorttitulostin
  • Erinomainen tulostuslaatu
  • Nelivärikortin tulostus kestää 18 sekuntia
  • Kolmen vuoden takuu

Magicard Rio Pro 360 kesätarjous

1 395,00 €Rio Pro 360 on markkinoiden nopein muovikorttitulostin

Turvallisuutta, yhteensopivuutta ja mielenrauhaa sisäänrakennetuna
Magicardin lippulaiva Rio Pro 360 on markkinoiden nopein suuren volymin muovikorttitulostin. Erinomaisella tulostuslaadulla tulostetun nelivärikortin tulostus kestää 18 sekuntia.
Plug and Play
Vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin Magicard tavoitteena on tulostinten nopea ja helppo käyttöönotto. Magicard Rio Pro 360 integrointuu asiakkaiden IT-infraan “out of the box” -periaatteella minimoiden käyttöönottajan ja teknisen asiantuntemustarpeen.
Kehittynyt turvallisuus
Magicard Rio Pro 360 tulostimella voidaan tulostaa Holokote, kopioinnin estävä turvamerkki jokaiseen tulostettavaan korttiin. Magicard Rio Pro 360 tulostimeen voidaan ladata verkon yli 10 erilaista asiakaskohtaista Holokote turvamerkkiä.
Nopeampi tulostus
Magicard Rio Pro 360 tulostaa nelivärisen muovikortin alle 20 sekunnissa. Näin tunnissa voidaan tulostaa jopa 200 korttia.
Erinomainen tulostuslaatu
Magicard Rio Pro 360 on varustettu Linux-pohjaisella LYNX modulilla. LYNX mahdollistaa laajemman värispektrin ja väririkkaamman tulostuksen. Tämän ansiosta kuvat ja logot toistuvat erittäin tarkasti tulostettaessa. Magicard Rio Pro 360 tulostinajuri on varustettu International Colour Consortium (ICC) väriprofiilien määrittelyominaisuudella, jolla on mahdollista helposti hienosäätää värejä ja saada tarkka organisaation graafisen ohjeiston mukaiset värit korttiin.
Laaja valikoima erilaisia älykorttien koodausmoduleita
Älykortin koodausvaihtoehtoja ovat kontaktisiru, MIFARE, DESFire ja iClass. Tulostimeen on myös mahdollista integroida korkean turvallisuustason älykorttikoodereita, esim. EMV akkreditoitut kooderit, joilla voidaan tulostaa personoituja maksukortteja. Rio Pro voidaan varustaa myös magneettinauhojen ohjelmointimodulilla.
Kattava takuu
Magicard Ultra CoverPlus on 3-vuoden takuun puhelin- ja online-tuella. Takuu sisältää myös kirjoituspään vauriot takuuaikana. Takuu sisältää varakoneen toimituksen asiakkaalle mahdollisen takuuhuollon ajaksi.