Visiolink Oy – muovikorttien ammattilainen
Laita viestiä

myynti@visiolink.fi

Soita

+358 50 5620 850

P-MAG-PRONTO
printer-product-images__0085_1000x563_magicard-pronto-angled_1

previous arrow
next arrow
P-MAG-PRONTO
printer-product-images__0085_1000x563_magicard-pronto-angled_1
previous arrow
next arrow


PDF-esitteitä:

  • PDF
  • Magicard tulostinperhe - Visiolink Oy
  • Magicard takuu - Visiolink Oy


Magicard Pronto

Kompakti, monipuolinen henkilökorttitulostin – ihanteellinen yhdistyksille ja pienille yrityksille. Uskomattoman helppokäyttöinen käsisyöttöinen tulostin.

  • 300 dpi sublimaatiotulostus, väri, monocrome tai uudelleen kirjoittava
  • Manuaalinen kortinsyöttö
  • Kahden vuoden takuu

Magicard Pronto syystarjous

895,00 €


Kevyt mutta vankka. Magicard Pronton pieni koko tekee siitä ihanteellisen ratkaisun vastaanotossa tai toimistoympäristössä. Sen siirrettävyys ja monipuolisuus ei aiheuta kompromisseja tulostusominaisuuksissa, joten se sopii hyvin muovikorttien tulostamiseen tapahtumissa tai työmaalla. Asenna helppokäyttöinen CardPresso -ohjelmisto ja Magicard -tulostinajuri, pudota värifilmi tulostimeen ja lähde tulostamaan. Alle tunnissa järjestelmä on tulostusvalmis.

Tulosta kestäviä nelivärisiä kortteja tai käytä lämpökirjoitusmenetelmällä uudelleenkirjoitettavia kortteja – tulosta, poista ja kirjoita uudelleen mustavalkoisena. Uudelleenkirjoitettavat kortit ovat ihanteellisia vierailijakorteiksi tai kanta-asiakaskorteiksi. Säästää rahaa tarvikekustannuksissa tulostamalla toisen puolen kortista värillisenä ja kirjoittamalla toisen pinnan uudelleen jopa 500 kertaa.

Kaikki Magicard tulostimet on varustettu patentoidulla HoloKote® teknologialla, joka avulla kortin pintaan voidaan tulostaa kopioinnin estävä turvamerkki. Magicard Pronto on varustettu neljällä eri turvamerkillä, jotka voidaan tulostaa kortin pintaan hologrammin omaiseksi turvamerkinnäksi. Jos haluat tulostaa asiakaskohtaisen turvamerkinnän, valitse tulostimeksesi Rio Pro 360 tai Ultima.

Magicard Pronto tulostimella on 2 vuoden takuu.