Visiolink Oy – Kuvalliset henkilökortit – ID-kortit – RFID-kortit –
Laita viestiä

myynti@visiolink.fi

Soita

+358 3 2135 299


Cardpresso XXL

Mitä voit tehdä Cardpresso-ohjelmistolla?

  • Kanta-asiakkuuskortit
  • Jäsenkortit
  • Henkilökortit
  • Kulunvalvonta
  • Vierailijakortit
  • Kulkukortit
  • Myynnin edistäminen
  • Ajoluvat

1 895 €


CardPresso on monimuolinen ohjelmisto muovikorttien suunnitteluun, ohjelmointiin ja tulostamiseen.

Integroitu ympäristö CardPresso on helppo asentaa ja käyttää. Kaikki korttien käsittelyyn tarvittavat ominaisuudet on koottu yhteen paikkaan. Suunnittele, hallitse tietokantaa ja tulostustöitä samasta käyttöliittymästä.

Tietokantayhteydet ja -ominaisuudet CSV-tietokantayhteydestä kehittyneeseen ODBC-yhteyteen skaalautuva jokainen CardPresso-versio tarjoaa soveltuvia vaihtoehtoja tietokantaratkaisuihin ja tukee mitä tahansa kortinvalmistustapaa sovittamalla yhteen tietokantatarpeet ja rajoituksettoman korttien tuottamisen.

Tulostusnopeus ja maksimaalinen virhekontrolli. Käytä mitä tahansa tulostinta Windows-ajureitten kautta.

Ammattimaisten resurssien runsaus CardPresso-ohjelmiston avulla on mahdollista tuottaa korkeatasoisia henkilökortteja ammattimaisin resurssein. Koodaa magneettijuova, yhdistä mihin tahansa älykorttisovellukseen tulostuksen aikaista koodausta varten, koodaa etäluettavia kortteja, ohjaa biometrisiä laitteita tulostaaksesi tai koodataksesi sormenjälkitietoja, ohjaa kortin kerrostustyyppejä, viivakoodin tulostusta, tietokannan tai järjestelmien eri kohteita, lähteitä ja paljoa muuta.

Tehokkaat kuvankäsittely- ja suunnitteluominaisuudet Yhdistä mikä tahansa kuvaformaatti käyttäen DirectShowta tai Twainia, käytä kuvia tietokannasta tai tiedostosta ja sovella kaikkia saatavilla olevia tehokkaita kuvankäsittelyominaisuuksia kuten läpinäkyvyyttä, kirkkautta ja aukaisua (cut-out). CardPresso sisältää myös valikoiman työkaluja, joiden avulla voit luoda omia muotoja kuten linjoja, kuvankiertoja ja tasauksia – kaikki tarvittavat työkalut, joiden avulla voit suunnitella korttisi yksinkertaisesti ja nopeasti.